• SPIN en WIN
  • PROMOTIEVOORWAARDEN

Red Rake Gaming Promo

Goldenpalace.be stelt jou vol trots een splinternieuwe spelprovider voor: Red Rake Gaming! Meer dan genoeg redenen om dit te vieren met een nieuwe promotie.

Deze provider biedt niet enkel een selectie van de beste Europese slots die nu al beschikbaar zijn, maar heeft ook nog eens interessante blackjackspelen en video poker die volgende week online zullen verschijnen! 

Speel gewoon minstens 10 spins op ons "Spel van de Dag" om je te plaatsen voor dagelijkse verlotingen van €100 vanaf vandaag tot volgende week zondag (27 januari).

Maar dat is nog niet alles, want we geven ook nog eens €1.000 extra weg bovenop deze dagelijkse verlotingen. Speel minstens 20 spins op spelen naar keuze van Red Rake Gaming gedurende de promotieperiode (19-27 januari) en misschien word jij wel een van 20 spelers die €50 winnen!

Bevestig nu jouw deelname om je voordeel te doen met beide delen van de promotie:

DEZE PROMOTIE IS BEËINDIGD

SPEL VAN DE DAG (27.01.2019)

WINNAARS

Datum

Spel

Winnaar

19.01

Super Seven Stars

NOULA21

20.01

Ragin' Buffalo

Rudeboy00111

21.01

Heidi at Oktoberfest

Jurgen91

22.01

The asp of Cleopatra

miguel1082

23.01

Super Five Stars

kalashaalst

24.01

Respins and Diamonds

madison20

25.01

Tiger and Dragon

gabibi36

26.01

 Super Ten Stars

ibryam02

27.01 (2 winnaars)

Siberian Wolf

PAPYLUX, cols2013

Promotievoorwaarden

Spin & Win

1. Enkel spelers die hun deelname bevestigen via de promotiepagina komen in aanmerking voor deze promotie. Eenmaal een speler zijn of haar deelname bevestigd heeft, dan is deze registratie geldig voor alle promotiedagen. 

2. Deze promotie start op zaterdag 19 januari, 2019 om 00.01 uur en eindigt op zondag 27 januari, 2019 om 23.59 uur.

3. Om in aanmerking te komen voor de verloting van €100 op een bepaalde promotiedag dienen spelers minstens 10 spins te spleen op het ‘spel van de dag’ van die dag.

4. CET wordt gebruikt om het begin en het einde van elke promotiedag te bepalen.

5. Spelers dienen hun sessie te sluiten (het spel af te sluiten) voor middernacht om hun spins voor die dag te laten meetellen. Uiteraard is het mogelijk om vlak daarna een nieuwe sessie te starten.

6. Enkel inzetten voor echt geld tellen mee voor deze promotie.

7. Alle beschikbare inzetten op het spel van de dag tellen mee voor de promotie.

8. Goldenpalace.be zal de winnaar van elke promotiedag ten laatste 72 uur na het einde van elke promotiedag beslissen via een verloting op random.org. Enkel spelers die de bovenstaande vereisen vervuld hebben, komen in aanmerking voor de verloting.

9. Goldenpalace.be streeft ernaar om het spel van de dag kort na middernacht aan te passen. Het is echter de verantwoordelijkheid van de speler om zich ervan te vergewissen dat ze het correcte spelen tijdens een bepaalde promotiedag. De datum wordt steeds vermeld naast het spel van de dag. Indien deze datum niet correct is, dan dient het spel van de dag nog aangepast te worden.  

10. Om zich te plaatsen voor de 20 x €50 verloting, moeten spelers in totaal minstens 20 spins spelen op games van de provider Red Rake Gaming. Alle spelrondes op alle spelen van Red Rake Gaming op alle promotiedagen (19 tot 27 januari, 2019) op alle beschikbare inzetten tellen mee. Het is niet noodzakelijk om een "Spel van de Dag" te spelen voor dit deel van de promotie. Je kunt je plaatsen voor de verloting door 20 spins te spelen op één spel, maar je kunt ook meerdere games spelen voor een totaal van minimaal 20 spins (bv. 10 spins op 2 games of 1 spin op 20 games). In deze verloting worden in tegenstelling tot de dagelijkse verlotingen ook de spelers opgenomen die hun deelname aan de promotie niet bevestigd hebben.

11. De dagelijkse verlotingen worden georganiseerd door goldenpalace.be, maar de 20 spelers die elk €50 winnen worden bepaald door een verloting georganiseerd door Red Rake Gaming. Goldenpalace.be is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in de betaling hiervan of fouten gemaakt tijdens het houden van de verloting. 

12. De prijzen worden als bonusgeld toegevoegd. Bonusgeld dient minstens 10 keer ingezet te worden op het casino of 10 keer ingezet te worden op sportweddenschappen met een quotering van 1.70 of hoger alvorens dit wordt omgezet naar echt geld.

13. Om de quotering te bepalen, wordt de potentiële winst van een selectie weddenschappen gedeeld door de inzet. Dit wil zeggen dat spelers voorzichtig dienen te zijn wanneer ze inzetten op meerdere selecties op eenzelfde wedstrijd (vermits de inzet hiermee stijgt zonder dat de potentiële winst stijgt) of wanneer ze meerdere weddenschappen tegelijk plaatsen in één selectie terwijl de gemiddelde quotering lager dan 1.70 ligt. Spelers kunnen dit soort weddenschappen wel in afzonderlijke selecties plaatsen.

14. Tafelspelen (roulette, video poker, blackjack) tellen slechts voor 25% mee voor het vervullen van de inzetvoorwaarden.

15. Het spel 'Craps' telt niet mee voor het vervullen van de inzetvoorwaarden.

16. Spelers spelen eerst met echt geld. Eenmaal het echt geld opgebruikt is, wordt het bonusgeld gebruikt.

17. Van zodra een inzet bonusgeld gebruikt (ook wanneer het gebruikte bonusgeld een lager bedrag betreft dan het gebruikte echt geld), zullen alle winsten vanaf dat moment toegevoegd worden als bonusgeld tot aan de rondspeelvoorwaarden van de bonus wordt voldaan. Voorbeeld: een speler heeft €100 echt geld en €50 bonus. Hij plaatst eerst een weddenschap van €100 en plaatst daarna voor het resultaat van de eerste weddenschap werd bepaald een weddenschap van €10. Vermits de €10 bonusgeld is, worden alle winsten vanaf dan als bonusgeld toegevoegd, ook de eventuele winst van de weddenschap van €100. Van zodra aan de rondspeelvoorwaarden van de bonus wordt voldaan, wordt alle bonusgeld omgezet naar echt geld.

18. Wanneer er een aanvraag tot uitbetaling wordt ingediend of een andere bonus wordt geactiveerd alvorens de rondspeelvoorwaarden zijn vervuld, komt het bonusgeld van de desbetreffende speler te vervallen.

19. Spelers hebben 60 dagen de tijd om aan de rondspeelvoorwaarden te voldoen. Hierna komt het overgebleven bonusgeld te vervallen.

20. Echt geld vervalt niet wanneer een uitbetaling wordt aangevraagd of er een andere bonus wordt geactiveerd.

21. Door deel te nemen aan deze promotie gaan spelers akkoord met de ontvangst van promotionele en informatieve boodschappen omtrent deze promotie. Deze toestemming is enkel van toepassing op communicatie omtrent deze promotie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van de speler.

22. Indien er tegenstrijdigheden zijn tussen de verschillende versies van dit document, wordt de Engelstalige versie als correct beschouwd en gebruikt.

23. De bonusregels en algemene gebruiksvoorwaarden van goldenpalace.be zijn van toepassing op deze promotie.

24. Door deel te nemen aan deze promotie, verklaren spelers de promotievoorwaarden ervan te aanvaarden.

25. In geval van juridisch geschil omtrent deze promotie kunnen enkel de Franstalige rechtbanken van Brussel gerechtigd zijn uitspraken te doen, ongeacht of de juridische procedure werd ingezet door goldenpalace.be of een andere partij.

26. Goldenpalace.be behoudt zich het recht eender welk deel van deze promotie of deze promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken te wijzigen.

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx