Sportevenementen die je niet mag missen deze week (18 maart)

We hebben deze week een interlandbreak met heel wat topwedstrijden om naar uit te kijken. Verschillende landen gaan op zoek naar kwalificatie voor Euro 2020. België speelt deze week twee keer: tegen Rusland en Cyprus. De grootste clash om naar uit te kijken is wellicht die tussen Nederland en Duitsland, terwijl Engeland zijn campagne start tegen Tsjechië. De beste tennisspelers ter wereld gaan de strijd aan in de Miami Open en de grote ploegen uit de NBA spelen voor een belangrijke plaats in de play-offs.


 

UEFA Euro 2020 kwalificatiewedstrijd - België versus Rusland

België start zijn kwalificatiecampagne voor Euro 2020 donderdag om 20.45 uur thuis tegen Rusland. Voormalig middenvelder van Manchester United Marouane Fellaini heeft zijn afscheid bij de nationale ploeg aangekondigd, zodat Roberto Martinez zijn hoog geklasseerde team in Groep I moet herbronnen. De Belgen hopen op een vlotte start in navolging van hun succesvolle derde plaats op de Wereldbeker vorig jaar in Rusland!

Wed nu op de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020!


UEFA Euro 2020 - Engeland versus Tsjechië

England begint zijn kwalificatiecampagne voor Euro 2020 vrijdag om 20.45 uur op Wembley tegen Tsjechië. In de eerste selectie van Gareth Southgate in 2019 werd middenvelder-in-vorm Declan Rice van West Ham opgeroepen. De Three Lions moeten het normaal vlot kunnen halen in Groep A, met als andere landen Bulgarije, Montenegro en Kosovo die misschien voor een verrassing kunnen zorgen. Hier zijn tal van interessante weddenschappen te vinden! 

Wed nu op de kwalificatiewedstrijd voor Euro 2020!


UEFA Euro 2020 kwalificatiewedstrijd - Cyprus versus België

België komt zondag om 20.45 uur opnieuw in actie in Groep I als het Cyprus treft. Beide ploegen ontmoetten elkaar ook tijdens de kwalificatiecampagne voor de Wereldbeker 2018. België won toen vlot beide wedstrijden met een totale score van 7-0. Kapitein Eden Hazard zal zijn ploegmaats de nodige inspiratie moeten geven als ploeg nummer één van de wereld zijn grote vorm van vorige zomer wil vasthouden.

Wed nu op de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020!


UEFA Euro 2020 kwalificatiewedstrijd - Nederland versus Duitsland

Joachim Löw speelt zondag om 20.45 uur met Duitsland tegen Nederland in de openingswedstrijd van Groep C. Omdat Nederland zijn Nations League groep won, is het automatisch verzekerd van een plaats in de play-offs van de Euro 2020 kwalificatiewedstrijden. Duitsland zat in de Nations League in dezelfde groep als Nederland en eindigde toen als laatste.

Wed nu op de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020!


Tennis - Miami Open 2019

De Miami Open is een van de eerste tennistoernooien en wordt gespeeld in het Hard Rock Stadium van 18 tot 31 maart. Het uitzonderlijke spelersveld van dit jaar omvat 19 spelers die samen maar liefst 109 Grand Slam enkelspelen hebben gewonnen. Hieronder de recordhouders aller tijden Roger Federer en Serena Williams. De nummers één in de wereld Novak Djokovic en Naomi Osaka leiden een van de sterkste ATP en WTA toernooitrekkingen van 2019.

Wed nu op de Miami Open!


NBA - Houston Rockets versus San Antonio Spurs

De Houston Rockets en de San Antonio Spurs strijden voor een plaats in de play-offs tijdens de laatste maand van het reguliere NBA-seizoen. Vrijdag om 1 uur in de ochtend staan ze tegenover elkaar voor een belangrijk duel. James Harden was de laatste tijd erg waardevol voor de Rockets, want hij hielp zijn team aan een ongeslagen reeks van negen overwinningen. Ook de wedstrijd tussen Oklahoma City Thunder en de Toronto Raptors op woensdag om 2.30 uur in de ochtend is niet te missen!

Wed nu op de NBA!

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx