LET THE GAME BEGIN

Ben je op zoek naar actie? Met goldenpalace.be kun je nu op een uitgebreide keuze uit wedstrijden, races, toernooien en nog veel meer wedden. Van minder bekende exotische voetbalcompetities tot internationale sportevenementen, we hebben genoeg munitie voor ieder type speler. Verdedig jij de kleuren van jouw stad in de Jupiler Pro League of voorspel jij de underdog die als winnaar van het volgende grand slam-toernooi uit de bus komt om een flinke winst binnen te halen? Het kan allemaal bij goldenpalace.be!


Haal het beste uit onze pre-match games, simpele of gecombineerde weddenschappen (“accumulatorweddenschappen”) en liveweddenschappen en ontdek winstrategieën of wed gewoon samen met vrienden via onze mobile app terwijl je samen de wedstrijd bekijkt. Aarzel niet langer en speel nu ook op goldenpalace.be, de trotse sponsor van STVV.

Ben je nog niet zo goed bekend met de wereld van het online wedden? Dan hebben we wat je nodig hebt om van start te gaan: een “hulp bij weddenschappen”-gids, een blog die regelmatig geüpdatet wordt met inzettips en –artikelen en bonussen die bij alle profielen passen.

 

LIVE INZETTEN

Er zit veel diepte in live inzetten: subtiele zaken zoals spelers die kramp beginnen te krijgen, stormachtig weer en dreigende wolken, ongeduldige supporters… alle kleine details tellen, waardoor er zich talloze wedmogelijkheden tijdens de wedstrijden voordoen.

Als je kunt anticiperen op veranderingen in het verloop van een spel, een wedstrijd of een race en als je je inzetstrategie en –risico in een ogenblik kunt veranderen, dan kan jij hier gouden zaken doen.

Wie op zoek is naar emoties en adrenaline zal zich al snel thuisvoelen bij onze live-inzetervaring met meer dan 14.000 verschillende live-wedstrijden die op ieder tijdstip van de dag (en nacht) beschikbaar zijn, ieder jaar weer!

 
 

MOBIEL INZETTEN

Wil je kijken hoe het er voorstaat met je inzetten tijdens het avondeten, op kantoor of wanneer je in de file staat? Ben je uit met vrienden een spannende voetbalwedstrijd aan het kijken waar je graag op zou willen inzetten, zonder dat je jouw PC hoeft te gebruiken? Met goldenpalace.be mobile hoef je niets te downloaden of te installeren. Je hoeft alleen je smartphone of tablet met het internet te verbinden en je kunt je inzetten plaatsen –altijd en overal.


Hier lees je meer over onze mobile app.
 

 

BONUSSEN

€5 welkomstbonus: ontvang €5 na het voltooien van je registratie om onze site gratis uit te proberen!

 

Insurance bet voor eerste storting: je eerste inzet na je eerste storting bij goldenpalace.be is risicovrij. Als je wint, hou je het geld. Zo niet, dan betalen we jouw inzet tot €40 terug. Bekijk onze pagina voor eerste storting voor meer informatie en vergeet niet om de bonuscode GPSPORTS te gebruiken en om op ‘ claim uw bonus’ te klikken voor je jouw eerste storting maakt.

 

Accumulatorbonus: voor iedere inzet die je aan je ‘accumulatorweddenschap’ (gecombineerde weddenschap) toevoegt, wordt er 1% extra bonuswinst toegevoegd. Om deze bonus uit te rekenen, hoef je alleen het bonuspercentage dat gelijk is aan het aantal wedstrijden in je inzet toe te voegen. Deze bonus-hoeveelheid staat ook op je wedcoupon voordat je de weddenschap plaatst.

 

Als je bij ons blijft spelen, word je uitgenodigd om aan onze regelmatige promoties voor sportweddenschappen deel te nemen. Hierdoor blijft wedden bij goldenpalace.be leuk en winstgevend en heb je een site waarbij de focus sterk op Belgische weddenschappen komt te liggen.

Als je op zoek bent naar exclusieve promoties, weggeefacties en leuke prijsvragen, like dan onze Facebookpagina waar je ons kunt volgen en je op de hoogte kunt blijven van onze extra social media-promoties.