Let the games begin!

Ben je op zoek naar actie? Met goldenpalace.be kun je nu op een uitgebreide keuze uit wedstrijden, races, toernooien en nog veel meer wedden. Van minder bekende exotische voetbalcompetities tot internationale sportevenementen, we hebben genoeg munitie voor ieder type speler. Verdedig jij de kleuren van jouw stad in de Jupiler Pro League of voorspel jij de underdog die als winnaar van het volgende grand slam-toernooi uit de bus komt om een flinke winst binnen te halen? Het kan allemaal bij goldenpalace.be!

Haal het beste uit onze pre-match games, simpele of gecombineerde weddenschappen (“accumulatorweddenschappen”) en liveweddenschappen en ontdek winstrategieën of wed gewoon samen met vrienden via onze mobile app terwijl je samen de wedstrijd bekijkt. Aarzel niet langer en speel nu ook op goldenpalace.be, de trotse sponsor van Belgische voetbalploegen RAFC, KV Mechelen en KV Kortrijk, en van Belgische basketbalploegen Antwerp Giants en Spirou Charleroi.

NAAR ONZE SPORTWEDPAGINA

Live inzetten

Er zit veel diepte in live inzetten: subtiele zaken zoals spelers die kramp beginnen te krijgen, stormachtig weer en dreigende wolken, ongeduldige supporters… alle kleine details tellen, waardoor er zich talloze wedmogelijkheden tijdens de wedstrijden voordoen. Als je kunt anticiperen op veranderingen in het verloop van een spel, een wedstrijd of een race en als je je inzetstrategie en –risico in een ogenblik kunt veranderen, dan kan jij hier gouden zaken doen.

Wie op zoek is naar emoties en adrenaline zal zich al snel thuisvoelen bij onze live-inzetervaring met meer dan 14.000 verschillende live-wedstrijden die op ieder tijdstip van de dag (en nacht) beschikbaar zijn, ieder jaar weer!

NAAR ONZE SPORTWEDPAGINA

Mobiel inzetten

Wil je kijken hoe het er voorstaat met je inzetten tijdens het avondeten, op kantoor of wanneer je in de file staat? Ben je uit met vrienden een spannende voetbalwedstrijd aan het kijken waar je graag op zou willen inzetten, zonder dat je jouw PC hoeft te gebruiken? Met goldenpalace.be mobile hoef je niets te downloaden of te installeren. Je hoeft alleen je smartphone of tablet met het internet te verbinden en je kunt je inzetten plaatsen – altijd en overal.

NAAR ONZE SPORTWEDPAGINA

Extra's

Voor elke bet die je aan je meervoudige weddenschap (multibet) toevoegd, krijg je 1% extra winst. Om dit te berekenen voeg je gewoon het percentage dat gelijk is aan het aantal evenementen in je bet. Dit bedrag staat ook vermeld in je wedticket voor je je weddenschap plaatst.

Naarmate je speelt bij ons, zal je kunnen deelnemen aan levendige discussies om je favoriete sporten spannend te houden, met een sterke focus op de wedstrijden in en van België. Als je meer exclusiviteiten zoekt, ga dan zeker onze Facebook-pagina liken en volgen. Dankzij de toegevoegde waarde van onze social media community's blijf je altijd op de hoogte!

NAAR ONZE SPORTWEDPAGINA

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx