• GRATIS STVV-tickets
 • promotievoorwaarden

Gratis duotickets voor STVV-wedstrijden!

Goldenpalace.be geeft gratis duotickets weg voor alle thuiswedstrijden van STVV! Om in aanmerking te komen, volstaat het te spelen en je deelname te bevestigen op deze promotiepagina.

Er zijn 10 duotickets te winnen voor de thuiswedstrijd van STVV tegen Westerlo op zaterdag 18 mei!

Om in aanmerking te komen voor de verloting, volstaat het om tussen donderdag 2 mei en donderdag 9 mei minstens €5 in te zetten op sportweddenschappen naar keuze met een quotering van 1.40 of hoger. Zowel enkele als combinatieweddenschappen tellen mee en het vereiste minimum van €5 kan ook verspreid worden over meerdere weddenschappen.

Alle nieuwe spelers op goldenpalace.be ontvangen een gratis welkomstbonus van €5 voor het aanmaken van een account, wat wil zeggen dat jouw eerste deelname volledig gratis is!

Log gewoon in en klik dan op de onderstaande button om je deelname te bevestigen. Dit kan ook al voor je aan de inzetvereisten voldoet, maar je deelname zal enkel in rekening gebracht worden wanneer je hieraan tijdig voldoet.

Klik om deel te nemen. Gelieve eerst in te loggen.

Gelieve enkel jouw deelname te bevestigen indien je tijdens de wedstrijd aanwezig kunt zijn. Winnaars zullen via e-mail gecontacteerd worden met hun elektronisch ticket dat ze vervolgens kunnen uitprinten en mee kunnen nemen naar de wedstrijd om toegelaten te worden tot de wedstrijd.

We geven tickets weg voor alle thuiswedstrijden van dit seizoen, breng dus zeker regelmatig een bezoekje aan deze pagina! Je kunt deze pagina steeds bereiken via de "bonus en promotie"-pagina van goldenpalace.be, via het hoofdmenu van de site.

Het aanmaken van een account op goldenpalace.be biedt veel voordelen!

 • €5 gratis om te gebruiken op sportweddenschappen of op onze casinospelen (volg gewoon de eenvoudige instructies op tijdens het registratieproces en je zal al snel een gratis sms met een bonuscode ontvangen)
 • Bonussen voor elke meervoudige weddenschap die je plaatst
 • Een risicoloze weddenschap van €40 voor jouw eerste storting

Hoe win je bij sportweddenschappen?

Voor elke wedstrijd bieden wij quoteringen aan. De quoteringen voor favorieten zijn altijd lager dan voor de underdogs. Het is aan jou om de beste quoteringen te selecteren op basis van jouw eigen kennis over het voetbal en de Jupiler Pro League!

Laten we de wedstrijd tussen Team01 en Team02 als voorbeeld nemen om dit verder uit te leggen:

Team01 - Team02

Team01

Odds01

X

OddsDraw

Team02

Odds02

Zet €0 in op deze wedstrijd en je kunt de volgende bedragen winnen bij deze wedstrijd:

 • Win ResultTeam01 als je inzet op Team01 en Team01 ook wint.
 • Win ResultDraw als je inzet op een gelijkspel (“X”).
 • Win ResultTeam02 indien je van mening bent dat Team02 het sterkste team zal zijn ondanks het thuisvoordeel voor Team01 in deze wedstrijd.

ZET NU IN OP Team01 - Team02

Promotievoorwaarden

 1. Deze promotie is enkel beschikbaar voor meerderjarige met een account op goldenpalace.be.
 2. Om in aanmerking te komen voor deze promotie dienen spelers in België woonachtig te zijn.
 3. Om in aanmerking te komen voor deze promotie, moeten spelers gedurende de promotieperiode minstens €5 inzetten op sportweddenschappen met een quotering van 1.40 of hoger en hun deelname bevestigen aan de promotie. Spelers die eerst de nodige inzetten plaatsen en pas daarna hun deelname bevestigen, komen nog steeds in aanmerking indien zowel de nodige inzetten als de bevestiging aan de promotie binnen de promotieperiode hebben plaatsgevonden.
 4. Enkele weddenschappen en combinatieweddenschappen tellen beiden mee voor deze promotie. Voor combinatieweddenschappen dient de totale quotering minstens 1.40 te zijn, het is niet noodzakelijk dat alle individuele pronostieken in de combinatieweddenschap 1.40 of hoger zijn. Systeemweddenschappen en kettingweddenschappen tellen niet mee.
 5. Spelers mogen de inzetvereiste verspreiden over meerdere weddenschappen (bijvoorbeeld 5 inzetten van €1 of een inzet van €3 + een inzet van €2), maar mogen de minimale quotering niet verspreiden over meerdere weddenschappen (twee inzetten met een quotering van 1.30 tellen bijvoorbeeld niet mee voor de promotie).
 6. Deze promotie is actief gedurende het volledige seizoen van de Jupiler Pro League. Spelers dienen echter wel hun deelname te bevestigen voor elke individuele wedstrijd.
 7. Het is de verantwoordelijkheid van de speler om de informatie op de promotiepagina grondig te lezen en zich voor de correcte promotieperiodes te registreren. De promotieperiode en de wedstrijd waarvoor deze promotieperiode van toepassing is zullen steeds te zien zijn op de promotiepagina en worden manueel bijgewerkt. Goldenpalace.be streeft ernaar deze informatie steeds zo actueel mogelijk te maken, maar is niet verantwoordelijk voor spelers die zich inschrijven voor een verkeerde wedstrijdperiode. Voorbeeld: de wedstrijd tussen STVV en Anderlecht vindt plaats op vrijdag 12 augustus. Registraties voor de volgende wedstrijd zijn enkel geldig wanneer de wedstrijd tussen STVV en Anderlecht niet meer op de promotiepagina wordt geadverteerd, zelfs wanneer de datum 12 augustus al is verstreken.
 8. Deze promotie is slechts één keer geldig per fysiek persoon, (IP-)adres en huishouden. Goldenpalace.be behoudt zich het recht de tickets te weerhouden indien deze regel niet gevolgd wordt en heeft tevens het recht identiteitscontroles te verrichten waaraan de speler dient mee te werken om zijn/haar identiteit te bewijzen.
 9. De winnende spelers worden gecontacteerd via het e-mailadres op hun profiel van goldenpalace.be. Dit zal steeds ten laatste 24 uur voor de start van elke wedstrijd gebeuren. De tickets worden bijgevoegd in deze mail.
 10. Tickets zijn elektronisch. Het is de verantwoordelijkheid van deze spelers om deze uit te printen en mee te nemen naar de wedstrijd. Goldenpalace.be kan niet verantwoordelijk gehouden worden indien spelers vergeten hun tickets uit te printen, hun tickets vergeten mee te nemen naar de wedstrijd, hun tickets niet kunnen uitprinten of er niet in slagen de tickets uit te printen in een formaat dat het STVV-personeel toelaat de geldigheid te verifiëren.
 11. Spelers mogen enkel hun deelname bevestigen indien ze daadwerkelijk in staat zijn het evenement bij te wonen. Wanneer een speler zijn of haar deelname bevestigt en vervolgens het evenement niet bijwoont zonder voorgaande verwittiging aan goldenpalace.be, behoudt goldenpalace.be het recht deze speler te classificeren als bonusmisbruiker. Spelers die geclassificeerd zijn als bonusmisbruiker mogen niet langer deelnemen aan de promoties van goldenpalace.be en komen niet langer in aanmerking voor het gebruik van bonuscodes. In geen geval zullen gewonnen tickets voor STVV-wedstrijden omgeruild worden voor hun monetaire waarde of een andere prijs. Het is ook niet toegelaten gewonnen tickets te verkopen.
 12. Deze promotie geeft enkel tickets weg voor de thuiswedstrijden van STVV tijdens het seizoen van de Jupiler Pro League. Er worden geen tickets weggegeven voor de uitwedstrijden van STVV (bijvoorbeeld: Club Brugge - STVV), wedstrijden van andere teams (bijvoorbeeld: Standard - Anderlecht) of wedstrijden die geen deel uitmaken van de Jupiler Pro League (bijvoorbeeld: vriendschappelijke wedstrijden of de Supercup).
 13. Goldenpalace.be behoudt het recht om een deel van de tickets weg te geven via andere promoties of andere kanalen (bijvoorbeeld de Facebookpagina van goldenpalace.be of een evenement in een van de speelzalen van Golden Palace). Bovendien behoudt goldenpalace.be het recht om deze promotie tijdelijk op te schorten voor bepaalde wedstrijden, zowel op verzoek van STVV als op eigen initiatief.
 14. Indien er inconsistenties zijn tussen de verschillende talen van dit document, heeft de Engelstalige versie autoriteit.
 15. De bonusregels van goldenpalace.be en de algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze promotie.
 16. Door deel te nemen aan deze promotie, verklaren spelers de voorwaarden ervan te aanvaarden.
 17. Goldenpalace.be behoudt zich het recht om eender welk deel van deze promotie of de promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken aan te passen.
 18. Indien er in het kader van deze promotie rechtelijke stappen worden ondernomen, onafhankelijk van het feit of dit op initiatief van goldenpalace.be of een van haar spelers gebeurt, zijn enkel de rechtbanken van Brussel gemachtigd zich uit te spreken over het resulterende geschil.

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx