Belgische Supercup

Bet & win

Zet in op de
Belgische Supercup

 

Wed op de Belgische Supercup

Het Belgische voetbalseizoen 2021-2022 heeft nog één wedstrijd voor ons in petto: de Supercup. In deze strijd tussen de kampioen van de Pro League en de bekerwinnaar herleven we een oude rivaliteit. Op zondag 17 juli ontmoet Club Brugge AA Gent in een nieuwe Slag om Vlaanderen. Als jij kan voorspellen wie deze Supercup wint, win je het dubbele (tot €20 extra) dankzij goldenpalace.be!

Verdubbel jouw winst op de 1X2-markt

De laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022 verdient zijn eigen promotie. Voor deze Belgische Supercup wedstrijd alleen, verdubbelen we de winst die je maakt op je 1X2-bets. Dus, of je nu een Brugge-liefhebber bent, een Buffalo-fan, of gewoon een neutrale wedder: een winnende bet op één van beide teams of een gelijkspel kan twee keer zoveel waard zijn als je elders zou winnen. Je kan tot €20 extra verdienen op deze manier (let op, voorwaarden zijn van toepassing, zie hieronder), dus zorg ervoor dat je je 1X2-bets plaatst op de Belgische Supercup van dit seizoen!

Voorwaarden: verdubbel je winsten: Belgische supercup

1. Om deel te nemen aan de Verdubbel je Winsten promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van de promotie.

2. Deze promotie is alleen geldig op de wedstrijd Club Brugge – AA Gent en op de weddenschap "1X2" die plaatsvindt op zondag 16/07/2022 om 20.45 uur.

Deze weddenschap moet geplaatst worden voor de aftrap van de wedstrijd Club Brugge – AA Gent (16/07/2022 om 20.45u). Live weddenschappen komen niet in aanmerking voor promotie.

3. De minimum basisinzet is €0,5.

4. De weddenschap waarop deze promotie betrekking heeft is de weddenschap "1X2”.

5. We verdubbelen de winst: Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen volgens de regels in punt 2, ontvangen een extra winst van 100% van de gemaakte winst, met een maximum van €20 per klant.

Voorbeeld 1: De klant plaatst een €10 ticket op de "1X2" weddenschap tegen een kans van 1.70. De winst is €7 (Totale winst €17 - inzet €10). In dit geval verdubbelen wij de winst van €7, d.w.z. een extra €7. Het bedrag zal binnen 5 dagen op de rekening van de klant worden gestort.

Voorbeeld 2: De klant plaatst een €50 ticket op de "1X2" tegen een kans van 1.70. De winst is €35 (Totale winst €85 - inzet €50). In dit geval verdubbelen we de winst van €35, maar die is beperkt tot €20. Het bedrag (€ 20) zal binnen 5 dagen op de rekening van de klant worden gestort.

6. Slechts één inzet per speler komt in aanmerking voor de promotie. We zullen de winnende inzet met de hoogste uitbetaling gebruiken.

7. De maximale extra winst is €20.

8. Alleen individuele weddenschappen in de Pre-Live komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking.

9. Slechts één "Verdubbel je Winsten" promotie zal worden toegekend per persoon, huishouden, of gedeeld IP adres.

10. Indien de geselecteerde wedstrijd voor de Verdubbel Uw Winst promotie om welke reden dan ook geannuleerd wordt, zal de Verdubbel Uw Winst promotie niet toegekend worden. De Verdubbel je Winst promotie zal als ongeldig worden beschouwd.

11. Golden Palace behoudt zich het recht voor om transactiegegevens en logs te allen tijde te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, wordt vastgesteld dat een klant deelneemt aan strategieën die door het Golden Palace management als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om de speler het recht op promoties te ontnemen.

12. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met de voorwaarden.

13. Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken onderdelen van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.

cookies
adx