Union - Anderlecht

Zet in & win

Win €50 extra!

 

Promotie nieuwe klanten (inschrijvingen vanaf 23 augustus)

Krijg €50 extra op jouw eerste winnende bet!

Begin nu met wedden bij Golden Palace en wij geven jou €50 extra! Hier is hoe je jouw €50 krijgt:

  1. Maak jouw account aan
  2. Doe een eerste storting
  3. Wed €5 of meer op bet "Speciale Nieuwe Klanten" 'Beide teams scoren: Ja' in de Jupiler Pro League-wedstrijd tussen Union en Anderlecht
  4. Als de bet winnend is, dan ontvang je automatisch €50 bovenop je winst!

Hoe win je je Champions League-bets?

Wij bieden spectaculaire kansen op de Jupiler Pro League-wedstrijden, dus maak gebruik van je sportkennis om de beste kansen te kiezen die de grootste winsten kunnen opleveren! Laten we eens kijken naar de 1X2-bets voor Union/Draw/Anderlecht als voorbeeld. Als je een bet van €10 plaatst, kan je bijvoorbeeld de volgende bedragen winnen:

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van deze info en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Promovoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de " Speciale Nieuwe klant " promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van de promotie.

2. Deze promotie is alleen geldig voor nieuwe klanten die

  • die een rekening openen tussen 23/08/2022 00:00 en 28/08/2022 18u30 en
  • die hun eerste weddenschap plaatsen enkel in "single" Pre-Live op de "Speciale Nieuwe klant" promotie, betreffende de Jupiler Pro league-match : Union - Anderlecht op 28/08 om 18.30 u

De weddenschap: "Speciale Nieuwe Klanten" : "beide teams scoren" : JA tegen de op de website aangegeven kansen. (tijdens de 90 minuten)

Deze weddenschap moet geplaatst worden voor de aftrap van de wedstrijd Union - Anderlecht (28/08/2022 om 18u30).

3. De basisinzet is €5.

4. Als de weddenschap wint: Extra winsten (50€) verschijnen niet onmiddellijk op het inzetbewijs. De klant speelt met de kansen die op het ticket staan. En het extra geld (50€) zal binnen 5 werkdagen na het einde van de wedstrijd op de rekening van de klant worden bijgeschreven.

5. De maximale extra winst is €50.

6. Er is slechts één promotie geldig per nieuwe klant. Opdat de promotie geldig is, moet de weddenschap de eerste weddenschap zijn die door de nieuwe klant wordt geplaatst.

7. Alleen de enkele inzet zal geldig zijn. Multiples en systeemweddenschappen worden niet in aanmerking genomen.

8. Per persoon, huishouden wordt slechts één " Speciale Nieuwe klant " promotie toegekend.

9. Indien de voor de "Speciale Nieuwe Klant"-actie geselecteerde wedstrijd om welke reden dan ook wordt geannuleerd, komt de "Speciale Nieuwe Klant"-actie te vervallen. De "Nieuwe Klanten Aanbieding" promotie zal als nietig worden beschouwd.

10. Golden Palace behoudt zich het recht voor om transactiegegevens en logboeken te allen tijde en om welke reden dan ook te controleren. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, wordt vastgesteld dat een klant deelneemt aan strategieën die door het Golden Palace management als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om de speler het recht op promoties te ontnemen.

11. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met de voorwaarden.

12.  Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.

cookies
adx