US Open tennis

Zet in & win

750.000 GP prijzenpot!

 
1
Zet minstens €1 in
2
Win bets met hoge odds
3
Verdien punten voor het leaderboard!

Wed op de US Open tennis!

Met de US Open wordt weer een grand slam tennistoernooi gespeeld tussen de beste tennissers van de wereld. Gedurende dit grootse tennisevenement, van 30 augustus tot 12 september, organiseren we een promotie met een prijzenpot van 750.000 Golden Points. Plaats je beste tennisweddenschappen en win je eigen US Open grand slam!

Onze odds op de US Open

  • Promotie
  • Leaderboard
  • Voorwaarden

De promotie

De US Open ontvangt opnieuw 's werelds beste tennissers, die allemaal één doel voor ogen hebben: de US Open grand slam winnen. Djokovic, Osaka, Zverev, Williams: je kent de spelers, maar ken je ook de kanshebbers? Die kennis zal uiterst waardevol blijken tijdens de komende 2 weken van de US Open.

Van 30 augustus tot 12 september houden we al je winnende weddenschappen van € 1 of hoger op de US Open bij. Alle inzetten (enkelvoudig, meervoudig, systeem) tellen mee, zolang ze maar uitsluitend op de US Open zijn geplaatst. Je hoogste noteringen van de dag worden met 100 vermenigvuldigd en vervolgens als jouw puntenaantal op het leaderboard getoond.

Wie tegen 12 september de meeste punten heeft behaald, wint het grootste deel van de prijzenpot van 750.000 Golden Points. De beste 10 spelers krijgen elk Golden Points. Zoals je weet zijn deze GP de sleutel tot prachtige cadeaus in onze VIP Shop (online en fysieke winkelvouchers, entertainment abonnementen, en nog meer)!

Leaderboard

Klik hier voor het leaderboard (einde update: 13/09)

Algemene voorwaarden van het toernooi “US Open"

1. Om aan deze actie te mogen deelnemen, moeten spelers op het moment van de actie ouder zijn dan 21 jaar.

1.1 Om aan het toernooi van de US Open op goldenpalace.be deel te nemen, moeten spelers een spelersaccount hebben of aanmaken op de website van goldenpalace.be en de licentie F+ en A+ geactiveerd hebben.

2. Het toernooi begint op woensdag 21 juli 2021 en eindigt op zondag 8 augustus.

3. Het begin en het einde van elke actieperiode wordt bepaald op basis van de Midden-Europese Tijd (CET/MET).

4. Het doel van het toernooi is om gedurende de hele duur van de US Open tennis, van 30 augustus tot 12 september 2021, punten te verzamelen (zie punten 5 en 7), waarna de prijzenpot wordt verdeeld. Spelers kunnen elke dag punten verdienen. Het eindklassement wordt bepaald door het optellen van de punten die tijdens het toernooi worden behaald. De prijzenpot van 750.000 Golden Points wordt aan het eind van het toernooi verdeeld onder de eerste 10 in het algemeen klassement op basis van de verdeling in punt 8.

5. Alle winnende weddenschappen die uitsluitend geplaatst werden op de US Open tennis worden meegeteld voor de berekening van de punten, ongeacht of dit enkele, meerdere of systeemweddenschappen zijn. Combinatieweddenschappen of systeemweddenschappen geplaatst op een andere wedstrijd dan een wedstrijd op de US Open tennis komen niet in aanmerking.

6. De weddenschap wordt in rekening genomen bij de verwerking ervan (dus bij een weddenschap geplaatst op 30 augustus en verwerkt op 1 september, tellen de punten mee voor de dag van 1 september).

7. Berekening van de punten:

Voor elke speler en voor elke dag tijdens de duur van het toernooi (tussen 30 augustus en 12 september), wordt alleen de winnende weddenschap met de beste notering in aanmerking genomen. De punten komen overeen met de notering vermenigvuldigd met 100.

Voorbeeld: Speler x heeft op datum y 3 winnende weddenschappen op de US Open.

De weddenschappen hebben een notering van 5,2 voor de 1e inzet, van 6,2 voor de 2e inzet en van 9,0 voor de 3e inzet. De hoogste notering is 9,00, dus speler x verdient 9,0 *100 = 900 punten.

Verdeling van de prijzenpot van 750.000 Golden Points: onder de spelers die tijdens de duur van het toernooi de meeste punten hebben behaald (optelling van de punten van elke dag).

  • 1e in het algemeen klassement: 300.000 Golden Points
  • 2e: 180.000 Golden Points
  • 3e: 120.000 Golden Points
  • 4e: 60.000 Golden Points
  • 5e: 30.000 Golden Points
  • 6e tot 10e: 12.000 Golden Points
  • 11e tot 20e: € 50

8.1. Hebben 2 of meer spelers aan het eind van het toernooi hetzelfde aantal punten verzameld, dan wordt het prijzengeld verdeeld.

8.2. Bedragen die werden gewonnen op het toernooi van de US Open worden binnen 3 dagen na het einde van het toernooi automatisch aan de winnaars uitgekeerd in de vorm van Golden Points.

9. Door aan deze actie deel te nemen verklaren de spelers zich akkoord met de algemene voorwaarden. 

10. In geval van conflict tussen de verschillende talen van dit document geldt de Engelse versie als de enige juiste.

11. De Belgische wetgeving is van toepassing. Alleen de rechtbanken van Brussel zijn bevoegd.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om deze actie naar eigen goeddunken deels of in haar geheel te wijzigen.