• vrijdag de 13e promo
  • promotievoorwaarden

Promotie vrijdag de dertiende

Vrijdag de dertiende is traditioneel een dag vol winnaars op goldenpalace.be en we zijn er zeker van dat dat ook dit jaar het geval zal zijn! Om deze speciale dag te vieren, stellen we twee promoties voor:

1. Verover al spelend een plaats in onze lijst met winnaars van vandaag (vrijdag 13 januari) door een spelsessie met minstens €20 winst af te sluiten en verzamel vandaag minstens 13 Golden Palace Points (GPP) om een ticket voor onze verloting te verdienen waarbij één gelukkige speler €1.300 zal ontvangen!

2. Verdien minstens 13 Golden Palace Points (GPP) tussen vrijdag 13 januari en 15 januari om 13 gratis spins van €0,25 te ontvangen op ‘Creepy Cash’. Verdien minstens 130 GPP om in plaats hiervan 13 gratis spins van €2 te ontvangen op ‘Ghosts and Graves’!

Gebruik gewoon de onderstaande button om jouw deelname te bevestigen:

Klik om deel te nemen. Gelieve eerst in te loggen.


 

Beproef ook zeker jouw geluk in een van onze speelzalen in uw buurt!

Promotievoorwaarden

1. Spelers moeten inloggen en op de registratieknop klikken om in aanmerking te komen voor deze promotie.

2. Om in aanmerking te komen voor de verloting waarbij €1.300 wordt weggegeven, moeten spelers op de winnaarslijst van goldenpalace.be op https://www.goldenpalace.be/onze-laatste-winnaars voorkomen met een winst die genoteerd staat als zijnde behaald op vrijdag 13 januari 2017. Om op deze lijst voor te komen, moeten spelers een nettowinst van minstens €20 behalen in één speelsessie. Dit betekent dat spelers hun sessie moeten sluiten met een balans op goldenpalace.be die minstens €20 hoger ligt dan hun balans aan de start van hun spelsessie.

3. Een spel sluiten en dan opnieuw opstarten stopt de eerste sessie en opent een tweede sessie. Spelers kunnen hun €20 nettowinst in meerdere spins behalen, zolang deze spins in één enkele speelsessie worden gespeeld. Gelieve op te merken dat wanneer je een speelsessie met een negatief resultaat start, dit negatief resultaat eerst dient goedgemaakt te worden alvorens positieve resultaten meetellen. Dit kan vermeden worden door een sessie met een negatief resultaat te sluiten en een nieuwe sessie aan te vangen. Gelieve eveneens op te merken dat er standaard enkel nettowinsten van boven de €50 worden weergegeven op de winnaarslijst van goldenpalace.be, maar dat alle nettowinsten boven de €20 wel meetellen. Om alle nettowinsten over de €20 te bekijken, volstaat het om op de pagina met de winnaarslijst op “meer dan €20” te klikken.

4. Elke speler die ingeschreven is voor de promotie en aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, geeft een even grote kans om €1.300 te winnen. Spelers die niet ingeschreven zijn voor de promotie en/of niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden zullen niet opgenomen worden in de verloting. Spelers die meerdere keren voorkomen op de winnaarslijst ontvangen slechts één ticket voor de verloting.

5. Het is het moment van het afsluiten van de speelsessie die telt. Indien je een speelsessie opent op vrijdagavond en deze pas na middernacht sluit, dan worden je winsten gedateerd op zaterdag. De tijdszone CET wordt gebruikt om te bepalen wanneer de promotie start en eindigt.

6. De speler die de 1300 euro wint wordt bepaald door een verloting georganiseerd door goldenpalace.be via de site random.org en dit binnen maximaal 72 uur na het einde van de promotie.

7. Verdien minstens 13 Golden Palace Points (GPP) tussen vrijdag 13 januari en 15 januari om 13 gratis spins van €0,25 te ontvangen op ‘Creepy Cash’. Verdien minstens 130 GPP om in plaats hiervan 13 gratis spins van €2 te ontvangen op ‘Ghosts and Graves’.

8. De gratis spins zijn niet cumulatief. Spelers die 13 gratis spins van €2 ontvangen op Ghosts and Graves ontvangen geen gratis spins op Creepy Cash.

9. De gratis spins kunnen niet omgeruild worden voor gratis spins op een ander spel, gratis spins met een andere inzet of hun monetaire waarde.

10. De gratis spins worden ten laatste 72 uur na het einde van de promotie toegevoegd aan de accounts van de spelers die hiervoor in aanmerking komen.

11. Om in aanmerking te komen voor een uitbetaling dienen spelers minstens 10 keer hun bonusbedrag in te zetten op het casino of minstens 5 keer hun bonusbedrag inzetten op sportweddenschappen met een minimale quotering van 1.70.

12. Het is de verantwoordelijkheid van de speler om zich voldoende te informeren over het Loyalty System van goldenpalace.be om deze promotievoorwaarden te kunnen begrijpen. Meer informatie kan steeds geraadpleegd worden via: www.goldenpalace.be/loyaliteitssysteem 

13. Indien er tegenstrijdigheden zijn tussen de verschillende versies van dit document, wordt de Engelstalige versie als correct beschouwd en gebruikt.

14. De bonusregels en algemene gebruiksvoorwaarden van goldenpalace.be zijn van toepassing op deze promotie.

15. Door deel te nemen aan deze promotie, verklaren spelers de promotievoorwaarden ervan te aanvaarden.

16. Goldenpalace.be behoudt zich het recht eender welk deel van deze promotie of deze promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken aan te passen.

 

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx