• wheel of dice-promotie
  • promotievoorwaarden

Wheel of Dice-promotie

Wheel of Dice is het nieuwste spel van ons livecasino, exclusief beschikbaar op goldenpalace.be. Nergens anders kun je dit soort spel terugvinden!

Speel live een diceslot vol actie met drie wielen die gelijktijdig draaien! Voorspel waar deze wielen terecht zullen komen en ontvang extra bonussen wanneer de dobbelstenen dezelfde waarde hebben.

Net zoals de liveroulette is Wheel of Dice 24 op 24 beschikbaar met van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot en met 23.00 uur tevens tweetalige presentatrices.

Dankzij onze promotie kun je een bonus van €10 ontvangen door dit spel uit te testen! Zo gaat het in zijn werk:

  1. Bevestig jouw deelname door op de onderstaande button te klikken.
  2. Speel minstens 20 spelletjes mee met een inzet naar keuze tijdens een van de drie promotieperiodes (zie onder).
  3. Een bonus van €10 wordt aan het einde van de promotie aan jouw account toegevoegd!

Klik om deel te nemen. Gelieve eerst in te loggen.

Er zijn drie afzonderlijke promotieperiodes, waardoor iedereen de kans krijgt te profiteren van €10 bonus en dit ongeacht de vakantieplannen:

Promotieperiode 1: maandag 20 juli - zondag 26 juli

Promotieperiode 2: maandag 27 juli - zondag 2 augustus

Promotieperiode 3: maandag 3 augustus - zondag 9 augustus

De bonussen worden toegevoegd aan het einde van elke promotieperiode.

Opmerking: de €10 kan slechts één keer per speler verdiend worden en de de gespeelde rondes worden niet overgedragen tussen de verschillende promotieperiodes (de 20 speelrondes dienen met andere woorden tijdens één promotieperiode gespeeld te worden).

Wij wensen je alvast veel plezier en succes met onze nieuwe promotie!

 

Promotievoorwaarden

1. De spelers dienen zich in te schrijven om in aanmerking te komen voor deze promotie.

2. Deze promotie bestaat uit meerdere promotieweken. De eerste promotieweek vindt plaats van maandag 20 juli tot en met zondag 26 juli. De tweede promotieperiode begint op maandag 27 juli en eindigt op zondag 2 augustus. De derde promotieperiode begint op maandag 3 augustus en eindigt op zondag 9 augustus.

3. Central European Time (CET) wordt gebruikt om het begin en het einde van elke promotieperiode te bepalen.

4. De spelers dienen minstens 20 spelletjes te spelen op Wheel of Dice tijdens een van de promotieweken om €10 bonus te ontvangen.

5. De spelers mogen hun 20 spelletjes niet verspreiden over meerdere promotieperiodes.

6. Spelers dienen niet noodzakelijk tijdens de week van hun registratie aan de promotievoorwaarden te voldoen.

7. Alle speellimieten tellen mee voor deze promotie.

8. De bonus van €10 mag slechts één keer per persoon, per account, per (IP-)adres en per huishouden verdiend worden.

10. De €10 bonus wordt op de volgende tijdstippen toegevoegd aan de accounts die hiervoor in aanmerking komen: woensdag 29 juli om 23.59 uur voor de eerste week van de promotie, woensdag 5 augustus om 23.59 uur voor de tweede week van de promotie en woensdag 12 augustus om 23.59 uur voor de derde week van de promotie.

11. De winsten en de verliezen van een speler hebben geen invloed op het in aanmerking komen voor deze promotie en het ontvangen van de €10 bonus.

12. De bonus van €10 wordt beschouwd als echt geld en is niet onderheven aan beperkingen betreffende uitbetalingen zolang aan alle voorwaarden van de promotie werd voldaan.

13. Door deel te nemen aan deze promotie verklaar je je akkoord om promotionele en informatieve boodschappen over deze promotie te ontvangen. Dit geeft geen invloed op je keuze al dan niet nieuwsbrieven over andere promoties te ontvangen (deze instelling kan steeds ingesteld worden via jouw persoonlijke profiel op de website van goldenpalace.be).

14. Indien er verschillen zijn tussen de verschillende versies van het document, wordt de Engelstalige versie als correct beschouwd. 

15. De algemene gebruiksvoorwaarden, de promotievoorwaarden op deze pagina en de bonusregels van goldenpalace.be zijn allen van toepassing op deze promotie.

16. Door deel te nemen aan deze promotie aanvaarden de spelers de promotievoorwaarden ervan te aanvaarden.

17. Goldenpalace.be behoudt zich het recht eender welk deel van deze promotie of de promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken te wijzigen.

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx