Speel niet gelijk waar
wij nemen het spel ernstig

“Speel niet gelijk waar – wij nemen het spel ernstig” is een marketingcampagne die wij bedacht hebben nadat peilingen aantoonden dat de kansspelindustrie te lijden heeft onder een slechte reputatie. Gaming heeft, zelfs in een gereguleerde markt zoals in België, een negatieve associatie.

Hoewel er helaas gamingwebsites zijn die het niet nauw nemen met de regels, doen we bij Golden Palace de zaken anders. Wij nemen het spel ernstig. Speel dus niet gelijk waar – speel bij een operator die je kunt vertrouwen.

Elke dag gaan wij tot het uiterste om het vertrouwen van de klant te winnen, zowel in onze 40 speelzalen, onze wedkantoren en ons online platform goldenpalace.be.

Bij alles wat wij doen, volgen wij de strenge ethische codes die wij onszelf hebben opgelegd. Ook worden er regelmatig initiatieven genomen in het kader van het mileu en het goede doel. Zo gebruiken onze speelzalen 100% hernieuwbare energie en restaureren we regelmatig historische gebouwen, waarvoor we in 2003 zelfs de Caïus-prijs wonnen.

Dat dit meer dan woorden zijn, bewijzen onze samenwerking met de Belgische Kansspelcommissie, initiatieven met de kansspelindustrie (zoals de oprichting van BAGO), projecten ten voordele van het goede doel en klantvriendelijke acties.

Voor ons is het volgen van de regulering
slechts de eerste stap

Het volgen van de regulering is niet zomaar een verplichting voor ons, maar eerder een samenwerking om een maximale bescherming van de speler mogelijk te maken. Daarom gaan we met plezier veel verder dan wat van ons gevraagd wordt.

Met onze meer dan 40 speelzalen organiseren we regelmatig culturele evenementen. Ook steunen we vaak goede doelen, zowel via lokale projecten als (inter)nationaal (bv.Make-A-Wish). Tevens zijn wij een van de stichters van BAGO (Belgian Association of Gaming Operators) en PlaySafe.be, waarmee wij ons verbinden tot ethische reclamevoering. De mogelijkheid om te winnen bestaat absoluut, maar wij zullen dit nooit als een zekerheid voorspiegelen. Kansspelen moeten op de eerste plaats een leuk tijdverdrijf zijn.

Wij zijn een puur Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Wie bij de Golden Palace Group speelt, is verzekerd van een eerlijke, klantvriendelijke en veilige speelomgeving.

Speel dus niet gelijk waar – wij nemen het spel ernstig.

 
 
 
 

Alle spelers zijn
welkom!

Hou je wel van een avondje uit samen met vrienden in een van onze speelzalen of speel je liever vanuit het comfort van je eigen huis? Dit maakt voor ons niet uit. Onze aanbiedingen en promoties vullen elkaar namelijk aan!

 

  • Maak een online account aan en ontvang €5 gratis
  • Spelers met een online account ontvangen Golden Palace Coins aangeboden door goldenpalace.be wanneer ze een van onze vele Belgische speelzalen bezoeken. Deze Coins kunnen omgeruild worden voor bonussen in echt geld Meer info
  • Maak een eerste storting bij goldenpalace.be en ontvang tot €500 bonus! Meer info

Heb je vragen over wie we zijn, onze activiteiten of deze marketingcampagne? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Via support@goldenpalace.be geven we jou met plezier antwoord op al je vragen. En onthou: gaming moet vooral fun zijn, speel dus zeker met een operator die je kunt vertrouwen.

adx