Win gesigneerde Antwerp-shirts!

Antwerp is één van de meest geliefde voetbalteams in België: we kunnen niet trotser zijn om sponsor te zijn van The Great Old. Onze samenwerking stuwt ons beiden echt naar nieuwe hoogtes! Dankzij deze solide samenwerking met RAFC, kunnen we u enkele exclusieve prijzen aanbieden. Win nu je eigen gesigneerde Antwerp shirt!

Wie is jouw favoriete Antwerp-speler dit seizoen: Ritchie De Laet, Viktor Fischer, of Michel-Ange Balikwisha? Wat zou jij ervan vinden als je een gesigneerd shirt van één van hen kon winnen? Dat klopt, dankzij Golden Palace kan je de trotse eigenaar worden van een onbetaalbaar Antwerp-collector’s item: jouw eigen clubshirt, gesigneerd door enkele van de huidige sterspelers.

En het mooiste van alles? Deelnemen aan deze wedstrijd is zo simpel als 1-2-3!

  1. Maak een (gratis!) account aan op goldenpalace.be
  2. Geef een correct antwoord op de wedstrijdvraag op onze Golden Palace Sports-pagina op Facebook
  3. Word verloot als winnaar van de week

We verloten shirts op tal van wedstrijddagen tijdens het Pro League seizoen, dus zorg ervoor dat je elke keer meedoet om je kansen te vergroten om jouw stukje RAFC-geschiedenis te winnen! Het is ook de perfecte gelegenheid om onze Facebook-pagina een like te geven: zo kom je altijd als eerste op de hoogte van deze wedstrijd en andere acties zoals onze boosted odds GoldenOdds, en nog veel meer!