WK Wielrennen

Zet in & win

Prijzen te winnen!

 

Wereldkampioenschap wielrennen: verdubbel je winst

Het Wereldkampioenschap Wielrennen is momenteel aan de gang in Wollongong, Australië. Wielerfans hebben al veel spanning gezien, en als wedder heb je misschien al wat geld verdiend op dit geweldige evenement. Dit weekend wordt echter nog spannender: je kan je winst op het Wereldkampioenschap Wielrennen verdubbelen. Zo zit er tot €30 extra in voor jou!

Verdubbel je winst

Ter gelegenheid van het Wereldkampioenschap Wielrennen lanceren we een nieuwe ronde van "verdubbel je winst". Het concept zou inmiddels bekend moeten zijn, want alleen Golden Palace heeft zo'n vrijgevigheid. Het is echt eenvoudig: plaats een willekeurige bet op de markt voor rechtstreekse winnaars. Als jouw inzet wint, verdubbelen wij het bedrag dat je hebt gewonnen. Je kan zo tot €30 extra verdienen bovenop je reguliere winsten. Ga er nu voor!

Promovoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de Verdubbel je Winsten promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van de promotie.

2. Deze promotie is alleen geldig op het Wereldkampioenschap Wielrennen op de weddenschap "Winnaar" die plaatsvindt op zondag 25/09/2022 om 2u15.

Deze weddenschap moet geplaatst worden voor de start van het Wereldkampioenshap Wielrennen (25/09/2022 om 2u15). Live weddenschappen komen niet in aanmerking voor promotie.

3. De minimum basisinzet is €0,5.

4. De weddenschap waarop deze promotie betrekking heeft is de weddenschap "Winnaar”.

5. We verdubbelen de winst: Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen volgens de regels in punt 2, ontvangen een extra winst van 100% van de gemaakte winst, met een maximum van €30 per klant.

Voorbeeld 1: De klant plaatst een €10 ticket op de "Winnaar" weddenschap tegen een kans van 1.70. De winst is €7 (Totale winst €17 - inzet €10). In dit geval verdubbelen wij de winst van €7, d.w.z. een extra €7. Het bedrag zal binnen 5 dagen op de rekening van de klant worden gestort.

Voorbeeld 2: De klant plaatst een €50 ticket op de "Winnaar" tegen een kans van 1.70. De winst is €35 (Totale winst €85 - inzet €50). In dit geval verdubbelen we de winst van €35, maar die is beperkt tot €30. Het bedrag (€ 30) zal binnen 5 dagen op de rekening van de klant worden gestort.

6. Slechts één inzet per speler komt in aanmerking voor de promotie. We zullen de winnende inzet met de hoogste uitbetaling gebruiken.

7. De maximale extra winst is €30.

8. Alleen individuele weddenschappen in de Pre-Live komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking.

9. Slechts één "Verdubbel je Winsten" promotie zal worden toegekend per persoon, huishouden, of gedeeld IP adres.

10. Indien de geselecteerde wedstrijd voor de Verdubbel Uw Winst promotie om welke reden dan ook geannuleerd wordt, zal de Verdubbel Uw Winst promotie niet toegekend worden. De Verdubbel je Winst promotie zal als ongeldig worden beschouwd.

11. Golden Palace behoudt zich het recht voor om transactiegegevens en logs te allen tijde te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, wordt vastgesteld dat een klant deelneemt aan strategieën die door het Golden Palace management als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om de speler het recht op promoties te ontnemen.

12. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met de voorwaarden.

13. Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken onderdelen van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.

cookies
adx